Prémium technológia.
Mert Ön megérdemli.

Prémium minőség
Mert megérdemli

Oticon Real

Legyen kíváncsi!

Az Oticon Real a legújabb, legnagyobb tudású hallókészülékcsaládunk, amely visszaadja Önnek az élet valódi hangjait. A hangokat, amelyek emlékezetessé teszik napjait. A hangokat, amelyek összeköti a többiekkel – megtartva Önt kíváncsinak, az élet részesének, mindig fókuszban maradva.

A készülék ára: 650.000 Ft

Oticon Own

Önre szabva

Az Oticon Own IIC az eddigi legdiszkrétebb hallókészülékünk. Tény, hogy a hallójáratban megbújva 10 fülből 9-ben valóban láthatatlan2 – így tökéletes választás, ha a jobb hallás előnyeit szeretné élvezni – látható hallókészülék viselése nélkül.

A készülék ára: 650.000 Ft

2 Rumley et al. (2022). Oticon Own Evidence. Oticon Whitepaper

Miben segíthetnek Önnek a legmodernebb hallókészülékeink?

audika szélzaj

Szélzaj

Többé nem zavaró a szélzaj!
A valódi világ szeles: Nem számít, hogy az autójához siet éppen az irodából, kocog a parkban vagy a tengerparton sétálva tölti jól megérdemelt szabadságát: a szél zavaró, kellemetlen hangokat okoz a hallókészülékben. A készülék mikrofonjához érő kéz, haj, szemüveg vagy arcmaszk ugyanolyan bosszantó hangot kelt, mint amit a szél okoz, amikor átfúj felettünk. Az Oticon Real azonban megvédi Önt, hogy mindig fókuszban maradhasson a való világban!

Kényelmesebb hallásélmény, jobb hozzáférés a beszédhez

A hagyományos hallókészülékek megengedik, hogy a szél- és a kezelésből eredő zajok teljes erővel bejussanak mindkét mikrofonba. Ez extra terhelést jelent a zajcsökkentő rendszernek, és arra kényszeríti, hogy szélesebb sávokban csillapítson, ami kevésbé hatékony zajkezelést eredményez. Ennek eredményeképpen sok kellemetlen szél- és kezelésből eredő zaj marad meg, és csökken a hozzáférés a tiszta beszédhez.

A duplán szabadalmaztatott Wind & Handling Stabilizer technológia az Oticon Realben másodpercenként 500-szor érzékeli és tisztítja a szél- és kezelési zajt. Kiválasztja a tisztább hangbemenettel rendelkező mikrofont, ezáltal megakadályozza a zavaró zajok bejutását a rendszerbe. Ezután hatékonyan és csak a zaj által érintett frekvenciákon csillapítja a másik mikrofonból származó maradék szél- és kezelési zajt.

Ez tisztább hangot biztosít a MoreSound Intelligence 2.0-ban történő további feldolgozáshoz, így a hallókészülék-használók szeles környezetben is jobban hozzáférnek a beszédhez.*

Wind & Handling Stabilizer megvédi a felhasználókat mind a széltől, mind a kezelési zajoktól. Itt a szél példáját használjuk

* Gade et al. Wind & Handling Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.

Háttérzaj

Hallja, de nem zavarja majd az elhaladó busz vagy nyikorgó parketta!
Az Oticon Real RealSound technológiáját az eddigi legmodernebb platformunk, a Polaris R platform támogatja, amely új érzékelőket tartalmaz a zavaró hangok gyors és pontos feldolgozásához. Ez biztosítja az összes hangrészlet automatikus és precíz feldolgozását – a legoptimálisabb hangkimenetért. A platform mesterséges intelligencia alapú, beépített Mély Neurális Hálót (MNH) is tartalmaz, amelynek 12 millió valós hangkép részletet tanítottak meg. Ez optimalizálja, ahogy az Oticon Real még jobban elkülöníthetővé teszi a hangokat, zökkenőmentesen működve a változó hangkörnyezetekben. Most két új innovációval, a SuddenSound Stabilizerrel és a Wind & Handling Stabilizerrel kiegészítve az Oticon Real az MNH-alapú hangfeldolgozást a következő szintre emeli.

MoreSound Intelligence™ 2.0

A MoreSound Intelligence 2.0 biztosítja a tiszta bemenőhangot, hozzáférést ad a teljes hangkörnyezethez, tiszta kontraszttal, kiegyenlítetten. Ezen kívül felel a szél- és kezelésből fakadó zajok azonnali felismeréséért és megelőzéséért a Wind & Handling Stabilizer kettős szabadalmaztatott technológiája révén, hogy még kényelmesebb hallásélményt nyújtson.

MoreSound Amplifier™ 2.

a MoreSound Intelligence 2.0 optimalizálta a bemenő hangot, a MoreSound Amplifier 2.0 garantálja a pontos és kiegyensúlyozott hangzást – és most, a SuddenSound Stabilizer funkcióval kiegészítve a hirtelen halk és hangos zajokat azonnal felismeri és szabályozza, hogy azok hallhatók, de ne kellemetlenek vagy zavarók legyenek. A SuddenSound Stabilizer az egyéni igényeknek megfelelően személyre is szabható

MoreSound Optimizer™

A MoreSound Optimizer már azelőtt észleli és megelőzi a gerjedést, mielőtt megtörténne. Így a hallókészülék nem gerjed, és egész nap optimális erősítést biztosít. A beszéd részletei természetesebb hangzással, kényelmesebben hallhatók és jobb a beszédértés – még a legösszetettebb hangkörnyezetben is!

audika szélzaj
audika szélzaj

Hirtelen zaj

A hirtelen zajok nem vonják el a figyelmét, mégis hallja majd őket!
Szeretné, ha az autó irányjelzőjének a kattogása nem lenne annyira zavaró, hogy elvonja a figyelmét vezetés közben? Pedig jó, ha hallja, így tudja, hogy nem felejtett el jelezni. Vagy ha tárgyalás közben figyelni tudna másra is, nem csak arra, ha valaki ki-be kapcsolgatja a tollát? Az olyan hangok kezelése, amelyek nagyon hirtelen kezdődnek és érnek véget, egészen másfajta feldolgozást igényelnek, mint a más típusú hangok. A SuddenSound Stabilizer technológia pont az ilyen hangok megfelelő kezelésére lett kifejlesztve!

A mindennapi életben mindenhol előfordulnak hirtelen, zavaró hangok, naponta több ezer alkalommal. Hangos, hirtelen hangokkal, például egy becsapódó ajtóval és a halk, hirtelen hangokkal, például a billentyűzet kopogásával egyaránt találkozunk. hallókészülék feladata, hogy ezeket a hangokat az agy számára elérhetővé, de nem zavaróvá tegye. A hagyományos hallókészülék-technológia vagy túlerősíti ezeket a hangokat, ami kellemetlen, vagy pontatlanul csökkenti az erősítést, ami veszélyezteti a többi fontos hanghoz, köztük a beszédhez való hozzáférést. A SuddenSound Stabilizerrel azonban az Oticon Real naponta több mint 500 000 hirtelen hangot képes kezelni, ami segít, hogy Ön tisztában legyen azzal, mi történik Ön körül – anélkül, hogy ez a kényelem rovására menne vagy csökkentené a beszédhez való hozzáférést.

A SuddenSound Stabilizer minden nap több, mint 500 000 hirtelen hangot képes kezelni.

A SuddenSound Stabilizer azonosítja és kiegyensúlyozza mind a halk, mind a hangos hirtelen hangokat

Az új érzékelőkkel megtámogatott SuddenSound Stabilizer folyamatosan figyeli a hangkörnyezetet és azonnal módosítja az erősítést, hogy mind a halk, mind a hangos hirtelen hangok hallhatóak, kiegyensúlyozottak és kényelmesek legyenek.

Ez a technológia elég gyors és pontos a beszéd megőrzéséhez! A hagyományos hallókészülék-technológia pontatlanul csökkenti az erősítést és túl lassan reagál, ami veszélyezteti a többi fontos hanghoz, így a beszédhez való hozzáférést. A SuddenSound Stabilizer elég gyors és precíz, így azonnal érzékeli, ha hirtelen hangok lépnek fel, megfelelően csökkenti, majd a hang megszűnésekor azonnal visszaállítja az erősítést.

Ez biztosítja, hogy Ön jobban hozzáférjen a beszédhez, miközben a hangkép minden fontos információját is eléri – így kényelemesen, mindig fókuszban maradhat.

Könnyedén kapcsolódik

A legmodernebb hallókészülékekkel könnyedén csatlakozhat kedvenc eszközeihez** – így a hangok kristálytisztán, közvetlenül a hallókészülékben szólalnak meg. Lehetővé válik szabadkezes hívások indítása és fogadása, élvezheti a kiváló hangközvetítést iPhone-járól és bizonyos Android készülékekről, továbbíthatja a hangot televíziójáról, vagy akár a hallókészülékében közvetlenül hallva élvezheti számítógépe, tabletje vagy egyéb eszköze hangját!

** A szabadkezes telefonálás funkció elérhető az iPhone 11 vagy újabb készülékeken (iOS 15.2 vagy újabb verzió), illetve iPad eszközökön (iPadOS 15.2 vagy újabb verzió) Az androidos eszközöknek támogatniuk kell az ASHA funkciót, hogy közvetlenül tudják a hangot továbbítani az Oticon hallókészülékre. További információért kérjük, látogassa meg az oticon.hu/compatibility weboldalt.

audika szélzaj

Hogyan segítünk?

BrainHearing technológia™

A hallás és az agy. A lehető legjobban segíti az agyműködést azáltal, hogy az Önt körülvevő összes, jelentéssel bíró hanghoz hozzáférhet – tökéletes egyensúlyban.

Bővebben

Mesterséges Intelligencia-alapú technológia

Az Oticon hallókészülék beépített Mély Neurális Hálója képes tanulni a tapasztalatokból, ami azt jelenti, hogy az agyhoz hasonlóan működik.

Bővebben

Rendkívüli hangminőség

Hihetetlen hangminőséget és jobb hozzáférést biztosít a beszédhez – így Ön könnyedén tudja követni a beszélgetéseket.

Bővebben

Kényelemre tervezve

Azonnal és pontosan kiegyenlíti az olyan zavaró hangokat, mint a szél, a kezelési zajok és a környezetében hirtelen fellépő hangok.

Bővebben

Az Oticon | Real™ és Oticon | Ownszemélyre szabott tulajdonságai

Az Oticon Real1 az új hallókészülékcsaládunk legnagyobb tudásszintű tagja, amely visszaadja Önnek az élet valódi hangjait. A hangokat, amelyek emlékezetessé teszik napjainkat. A hangokat, amelyek összekötnek minket egymással – megtartva minket kíváncsinak, tudatosnak és öntudatosnak. 

Az Oticon Own IIC a legkisebb mélyhallójárati készülékünk. Nagyon diszkrét, mégis nagy tudású: a MoreSound Intelligence™ rendkívül gyorsan elemzi a környezetet és alkalmazza a funkciókat képzett mély neurális Hálózatot a zajok elnyomására és jobb hozzáférést biztosít az értelmes hangokhoz.

A legújabb technika hallókészülékeinkben
Real™ & Own™

A legújabb technika hallókészülékeinkben
Real™ & Own™

Miért érdemes az Audika Halláscentrumokba jönni?

  • Modern hallásszakértő szakemberek vagyunk: Audika Halláscentrumainkban audiológusaink fül-orr-gégész szakorvosok támogatásával segítik Önt a tökéletes hallás felé vezető úton – és még utána is.

  • Iparágvezető technológiai tudású hallókészülékek: az Oticon folyamatosan kutatja a halláskárosodást és annak következményeit. Eriksholmban, a kutatóközpontunkban tett felfedezéseinkkel úttörők vagyunk iparágunkban, és így fejlesztjük ki a jövő hallástechnológiáját.

  • Biztonság és előrelátás: Minden hallókészülékünkre 3 év garanciát, valamint előrelátó ügyfeleinknek plusz előnyt, a legkülönfélébb baleseteket, elvesztést lefedő kiterjesztett garancia lehetőségét kínáljuk.

  • Stabil szerviz- és alkatrészháttér: A megbízható, zökkenőmentes működés alapfeltétele a folyamatosan rendelkezésre álló, kitűnő minőségű szerviz- és alkatrész-ellátás, amely az Oticon termékeknél alapfeltétel.

  • Ha kérdése lenne, van kihez fordulni! Audiológusaink rendszeresen karbantartják, tisztítják, átvizsgálják készülékeit, illetve hozzájuk bármikor fordulhat a hallásával vagy készülékeivel kapcsolatos kérdéseivel.

  • Távoli ellátás.

Videók az audika világából

Akik már minket választottak

A hallásom javításában az audiológusom segít, aki egy kicsit terapeuta, aki kicsit gyógyász és egy kicsit pedagógus. Fontos, hogy felmérje, hol a legesendőbb az ügyfele hallása, majd arra kínáljon megoldást, arra koncentráljon. Értsen az emberi kapcsolatokhoz is, ne kezdje el nénizni meg bácsizni ügyfeleit. Viktóriában nagyra értékelem, hogy mindamellett, hogy jó szakember, teljes értékű partnerként kezel.

Szinetár Miklós, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színházi, opera-, televíziós- és filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész

Szerintem a sors akarta, hogy pont Mónika jött oda hozzám, amikor betértem a hallásom megvizsgáltatni, aki azóta is az audiológusom. Pedig többen is dolgoztak az üzletben, és nem is voltak náluk ügyfelek. Móni az első perctől kezdve, mondhatni, fogta a kezem. Nagyon szimpatikus volt, mindent elmagyarázott, minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Ő végezte az audiológiai szakvizsgálatot, és egy fül-orr-gégész orvos is megvizsgált. Azóta is ragaszkodom Szabóné Köteles Mónikához, az audiológusomhoz, mert nagyon törődik velem, nagyon jól ismeri a problémáimat, bármikor beugorhatok hozzá, kedvesen fogad az Audika Halláscentrumban.

Strodl Lászlóné

Amikor bemegyek az Audika Halláscentrumba, akár csak kiegészítőkért, tisztítószerekért is, nagyon jól esik, hogy egyből üdvözölnek, emlékeznek arra, hogy milyen készüléket vásároltam, arra, hogy milyen problémákkal kerestem már őket. Tehát számomra a személyes kommunikáció is nagyon fontos! És én ragaszkodom az audiológusomhoz, mert ő nagyon alapos, rugalmas; például, ha kell, távolról is be tudja állítani az a hallókészülékemet egy applikáció segítségével, ami nekem nagy előny, mert én nem a szomszéd utcában lakom, így meg nem kell utaznom, ha kisebb beállítási probléma adódna.

Krenák Erzsébet, Okleveles kereskedelmi és marketing közgazdász, online marketing specialista / PPC oktató

Jelentkezés

Időpont egyeztetés az ingyenes audiológiai vizsgálatra, majd az azt követő kötelezettség-mentes próbahordáshoz.