A személyre szabott hallásgondozás

Amikor az ember elveszíti a hallását, azzal személyiségének egy részét veszíti el. Mi segítünk Önnek visszaszerezni azt, amit úgy hiányol: a szerettei hangját, a természet neszeit, azt, hogy újra teljes mértékben részese lehessen a történéseknek.

Ezért mindig egyedi, személyre szóló hallásmegoldásokat kínálunk. Annak érdekében, hogy ügyfeleik a teljes hallási potenciáljukat kihasználhassák, a megoldásnak legalább annyira kell szólnia a törődésről, mint a hallásról. Mert ha nem tudjuk bátorítani az egyéneket, akkor nincs megoldás sem. Segítenünk kell ügyfeleinket abban, hogy önmagukon segítsenek – a mi segítségünkkel. Ebben segít az Ön audiológusa.

Amikor az ember elveszíti a hallását, azzal személyiségének egy részét veszíti el. Mi segítünk Önnek visszaszerezni azt, amit úgy hiányol: a szerettei hangját, a természet neszeit, azt, hogy újra teljes mértékben részese lehessen a történéseknek.

Ezért mindig egyedi, személyre szóló hallásmegoldásokat kínálunk. Annak érdekében, hogy ügyfeleik a teljes hallási potenciáljukat kihasználhassák, a megoldásnak legalább annyira kell szólnia a törődésről, mint a hallásról. Mert ha nem tudjuk bátorítani az egyéneket, akkor nincs megoldás sem. Segítenünk kell ügyfeleinket abban, hogy önmagukon segítsenek – a mi segítségünkkel. Ebben segít az Ön audiológusa.

Érdekel a személyre szabott hallásgondozás.

Csak 1 perc. Kattintson az ikonra és az űrlap segítségével jelezze egyszerűen érdeklődését!

Ismerje meg ügyfeleinket!

Szinetár Miklós

Szinetár Miklós

Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színházi, opera-, televíziós- és filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész

Tíz-tizenkét éve kezdett el romlani a hallásom, amit úgy vettem észre, hogy egyes embereket, főleg azokat, akik levegősen beszéltek, egyszerűen alig értettem. Pedig a hangok mindig is életem számottevő részét jelentették. Éppen ezért volt olyan elkeserítő, amikor például egy idő után a színházban alig tudtam élvezni az előadásokat.

Most viszont már jóformán mindent hallok. A hallókészülékben nem az a nagy plusz, hogy mindent hangosabban hall az ember, hanem az, hogy plasztikusabb a hang. Tehát rögtön tisztább, érthetőbb lesz a beszéd.

A hallásom javításában az audiológusom segít, aki egy kicsit terapeuta, aki kicsit gyógyász és egy kicsit pedagógus. Fontos, hogy felmérje, hol a legesendőbb az ügyfele hallása, majd arra kínáljon megoldást, arra koncentráljon. Értsen az emberi kapcsolatokhoz is, ne kezdje el nénizni meg bácsizni ügyfeleit. Viktóriában nagyra értékelem, hogy mindamellett, hogy jó szakember, teljes értékű partnerként kezel.

Szinetár Miklós
Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színházi, opera-, televíziós- és filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész

Körülbelül tíz-tizenkét éve kezdett el romlani a hallásom, amit úgy vettem észre, hogy egyes embereket, főleg azokat, akik levegősen beszéltek, egyszerűen alig értettem. Levegősen akkor beszél valaki, amikor a hangja nem zöng meg a mellben, az orrban meg a fejüregben, hanem csak a levegőn át jön a hang. Az ilyen beszéd egyébként főleg hölgyeknél fordul elő.

Persze, ez nem igazán hozott zavarba, mert én egyszerűen visszakérdeztem. Ha valaki rosszul beszél, akkor én bizony egy életen át visszakérdezek. Akkor is így tettem, amikor rossz volt a hallásom, és most is, hogy jól hallok.

Azért a rossz hallással akadtak meglehetősen kellemetlen élethelyzetek. Az egyik ilyen probléma volt, hogy a moziban és a televízióban egyre rosszabbul értettem a történéseket. Úgy mondhatnám, hogy a gépekből szóló, nem természetes hangok megértése gondot okozott.

A másik, sokkal zavaróbb problémát a halláscsökkenésem a munkám során, az Operában jelentette. Az éneklést tökéletesen hallottam, de ha a művészek valamilyen prózában, a beszédhangjukon leszóltak nekem, azt abszolúte nem értettem. Olyan nagyon nem, hogy az asszisztensem tolmácsolt. Ez meglehetősen kellemetlen volt.

Pedig a hangok mindig is életem számottevő részét jelentették. Éppen ezért volt olyan elkeserítő, amikor például egy idő után a színházban alig tudtam élvezni az előadásokat. Most viszont rengeteget jelent nekem, hogy újra jól hallok, és a fülhallgatóm segítségével már egyszerűen megértem a gépi hangokat is, így a jól szinkronizált filmekben is újra gyönyöröm tudom lelni.

A hallókészülékben egyébként nem az a nagy plusz, hogy mindent hangosabban hall az ember, hanem az, hogy plasztikusabb a hang. Tehát rögtön tisztább, érthetőbb lesz a beszéd. Nagyon szeretem használni a mai, modern hallókészülékekben dolgozó okos technológiákat. Igazán hasznos, hogy a telefonom hangját a hallókészülékben hallom, teljesen úgy, mintha kihangosítva követném a beszélgetést. Vagy azt, hogy most már egyszerűen ráteszem az ujjamat a fülemnél a készülékre és az bekapcsol. Szóval, ezeket az apró funkciókat én nagyon szeretem és nagyon fontosnak tartom.

Az ilyen újdonságokról audiológusommal, Viktóriával szoktam beszélni. Ő mindig valóban nagyon alapos, részletes és kielégítő tájékoztatást nyújt. Rendkívül sokat számít, hogy ki az audiológusom, mert ő jelenti számomra a biztonságot. Szinte olyan, mint egy terapeuta, akinek amellett, hogy a kisujjában van a szakmai tudás, kicsit pedagógus is. Fontos, hogy partnerként kezeljen, ne essen bele abba a hibába, hogy elkezdje nénizni meg bácsizni a pácienseket. Viktória egyenrangú partnerként kezel, rendszeresen ellenőrzi a készülékemet, tanácsokkal lát el, felvilágosít, például segít abban, hogy milyen körülmények között melyik program a leginkább megfelelő, mikor használjam a „beszéd a zajban”-programot vagy mire kapcsoljak, amikor színházban akarom az előadást élvezni. Vagy figyelmeztet, ha új alkalmazás jön ki a készülékhez, esetleg valami új funkció – szerencsére nekünk Viktóriával jó a kapcsolatunk és én megbízom benne.

Úgy látom, most már a halláscsökkenés témaköre egyre nagyobb figyelmet kap és az emberek is elkezdik ezt a kérdést az élet természetes velejárójaként kezelni. Az interneten nagyon sok információ megtalálható erről, rengeteg a hirdetés és – bár még nem tartunk ott – de lassan ez is olyan, mint a szemüveg: ha rosszul látunk, szemüveget írtatunk fel, ha rosszul hallunk, akkor megnézzük, hogy milyen hallókészülék segíthet.

Krenák Erzsébet

Okleveles kereskedelmi és marketing közgazdász, online marketing specialista / PPC oktató

Egészen fiatalon tudatosult bennem, hogy rosszabbul hallok, mint a többiek. Gyerekként ez a dolog nagyon zavart, szégyelltem magam, mégis közel húsz évnek kellett eltelnie, mire hajlandó lettem hallókészüléket hordani, mert féltem attól, hogy túl ormótlan, ronda lesz a készülék. Ezt az időszakot viszont az egész családom megsínylette, mert mindent hangosan kellett mondani nekem, különben nem hallottam. És sokszor volt olyan, hogy megsértődtem, hogy miért kell kiabálni velem?

Amikor végre rászántam magam a hallókészülékre, nagyon meglepődtem, hogy mekkora javulást hozott a készülék az életminőségembe! Mert onnantól kezdve nem csak azt értettem meg, amikor valaki közvetlenül szemből beszélt hozzám, értelmet tudtam kihámozni a suttogásból, és a legtöbbször azt is értettem, amikor a másik szobában mondott valaki valamit. Tényleg kitárult vele a világ. Ráadásul egészen pici, nem is látszik.

Az online térben dolgozom és oktatok, így hatalmas előny, hogy a készüléket a különböző eszközökhöz könnyedén, vezeték nélkül, Bluetooth segítségével tudom csatlakoztatni.

Krenák Erzsébet
Okleveles kereskedelmi és marketing közgazdász, online marketing specialista / PPC oktató

Egészen fiatalon, hatéves korom körül tudatosult bennem, hogy rosszabbul hallok, mint a többiek. Ebből az időszakból inkább a nagyon kellemetlen, ugyanakkor vicces szituációk maradtak meg bennem, viszonylag élénken. Talán a legelső, hallássérülésemmel kapcsolatos emlékem az, amikor a barátnőmnél aludtam, akivel aztán villanyoltás után, alvás helyett inkább egész éjszaka sutyorogtunk, csacsogtunk. A halk suttogásnak persze a felét nem értettem, csak egyfajta alapzajt hallottam, de nem mertem ezt bevallani. Ezért inkább mindenre csak rámondtam, hogy igen, igen, persze. Aztán egyszer csak Timi – a barátnőm – nagy döbbenten megkérdezte: erre meg miért mondtad, hogy igen? Na, akkor lebuktam, hogy gyakorlatilag semmit sem értettem meg abból, amit mesélt nekem. Gyerekként ez a dolog nagyon zavart, szégyelltem magam, és igyekeztem az ilyen helyzetekben úgy intézni a dolgokat, hogy ne derüljön ki, hogy nem hallok jól.

Aztán általános iskola végén, pályaválasztás előtt kötelezően el kellett mennünk különböző egészségügyi felmérésekre. Az egyik egy hallásvizsgálat volt, ahol már műszerrel is kimutatták, hogy gond van a hallásommal. Emlékszem, be kellett ülnöm egy szobába az audiológus hölggyel, aki közölte, hogy ez az állapot csak rosszabbodni fog, szokjak hozzá a gondolathoz, hogy a közeljövőben szükség lesz hallókészülékre. Én viszont akkor, 14 évesen megfogadtam, hogy nekem csak akkor lesz hallókészülékem, ha az nem látszik. És el is kellett telnie közel húsz évnek, mire hajlandó lettem hallókészüléket hordani. Ezt az időszakot viszont az egész családom megsínylette. Hat éves koromtól egészen harminchat éves koromig hangosan kellett mindent mondani nekem, különben nem hallottam. És sokszor volt olyan, hogy megsértődtem, hogy miért kell kiabálni velem? Akkor viszont rendre a fejemhez vágták, hogy „De hát már ötször elmondtam, persze, hogy kiabálok!” Én meg még mindig nem értettem, ez frusztrációt szült mind nálam, mind annál, aki beszélni akart velem. A családtagjaim a maguk módján persze küzdöttek a helyzettel, időnként feldobták, hogy láttak hallásvizsgálat hirdetéseket, mi a véleményem, nem akarok-e elmenni, vagy enyhe célzásként prospektusokat hagytak az asztalon.

Én viszont sokáig csak azt láttam, hogy nagyok a készülékek, nagyon látszódna, túl feltűnő lenne. Amikor viszont rászántam magam, megmondom őszintén, nagyon meglepődtem, hogy mekkora javulást hozott a készülék az életminőségembe! Mert onnantól kezdve nem csak akkor értettem meg a beszélgetőpartnerem, ha szemből beszélt hozzám, hanem már értelmet tudtam kihámozni a suttogásból, és a legtöbbször azt is értettem, amikor a másik szobában mondott valaki valamit.

Emlékszem, micsoda döbbenetes élmény volt, amikor feltették az első hallókészülékemet, és úgy éreztem, visszakaptam a hangokat, például újra hallottam az óra tiktakolását! Hat éves korom óta nem hallottam ezt a hangot, már teljesen el is felejtettem, hogy létezik. Olyan hangokat kezdtem el hallani, amit korábban egyáltalán nem. Annyira lelkes lettem ettől, hogy bár az audiológus mondta, hogy a hallókészülékhez fokozatosan kell hozzászokni, először csak egy órát legyen benn, utána lehet egyre növelni a használati időt, de én rögtön az elejétől kezdve egész nap hordtam a készüléket, csak késő este, a lefekvéskor vettem ki.

Hát, én ilyen nagyon örültem annak, hogy újra jól hallok! Nálam nem volt olyan gond, hogy zavaró módon minden túl hangos lett volna. És az új hallókészülékem, az Oticon More pedig egész egyszerűen egy újabb szint. Mondhatni, tényleg kitárult vele a világ. Egészen apró neszeket is meghallok, amit még a régi készülékkel sem, ez nagyon érdekes számomra. És nem zavaróak a hangok. Eddig csak halójárati készülékeim voltak, mert azt tartottam a leginkább diszkrétnek. De az Audikánál, amikor az audiológommal, Grétával beszélgettem, megmutatta nekem, hogy milyen plusz funkciókat tud a fül mögötti készülék – telefonhoz, tévéhez, egyéb eszközökhöz csatlakoztathatom Bluetooth technológiával, tehát még vezeték sem kell, alkalmazás van hozzá, amivel aztán tényleg mindent tudok állítani. Nálam ez volt a döntő ok, amiért átváltottam fülmögötti készülékre, hogy remekül csatlakoztatható mindenféle eszközhöz. Most már vállalkozóként dolgozom az online térben, különböző tanfolyamokat tartok, leginkább az interneten, és nagyon hasznosnak gondoltam, hogy akár a laptopom hangját is hallhatom a hallókészülékben. Ezért próbáltam fel egy ilyen készüléket és rájöttem, hogy mindenféle félelmemmel ellentétben egyáltalán nem is látszik.

Egy dolog volt nagyon furcsa, a hajam hangja, amikor először feltettem a készüléket, azt meg kellett szoknom, de most már semmi gondom nincs vele. Az egyetlen dolog, amit egyszerűen nem tudok megszokni, a mentő- és tűzoltóautók szirénája. Az egyszerűen kegyetlen. Olyankor inkább erősen befogom a fülem, csak ne halljam. Még egy nagy különbséget felfedeztem a a régebbi készülékeim és az új, Oticon More között: ez pedig a szélzaj kezelése. Az előző készülékemmel majd’ megőrültem, amikor elkezdett fújni a szél, ki is kellett vennem. Ennél viszont semmi probléma nincs a széllel.

És egyszerűen imádom, hogy többé már nem okoz problémát az, hogy valamit félreértek, mert nem jól hallom, és most már nem kell hangosan szólni hozzám, nem kell ordíttatni a tévét, tényleg minőségi javulást hozott a hallókészülék az életembe. Az én készülékem tölthető, és egyébként roppant kényelmes, hogy nem kell állandóan azon izgulnom, hogy hoztam-e magammal elemet. Most csak azt nem szabad elfelejteni, hogyha utazunk, akkor a töltőt is be kell rakni, de mivel a hallókészülék töltője a telefontöltő mellett van otthon, így ez sem probléma, sosem felejtem el.

Biztos, hogy most már nem váltanék sem hallókészülék márkát, és más ellátóhoz sem mennék. Számomra szerencsés egybeesés, hogy az Audika Oticon hallókészülékeket forgalmaz. Az audiológusom nagyon alapos, a vizsgálat zökkenőmentes volt, a tájékoztatás alapos. Ráadásul, van egy olyan lehetőség, hogy távolról is be tudja állítani az audiológus a hallókészüléket, ami nekem nagy előny, mert én nem a szomszéd utcában lakom, így meg nem kell utaznom, ha kisebb beállítási probléma adódna. Ez egy applikáció, feltette a telefonomra, és használható is!

Az előző hallókészülékem egy másik gyártó készüléke volt. De most, az Oticonnal már tudom, milyen különbség lehet márka és márka között, egészen biztos, hogy az Oticont nem váltom le. Ez döbbenetesen tiszta hangot ad, figyeli a környezetnek a változását és ahhoz automatikusan beállítja a hangfeldolgozást, a programot. Én most ettől a készüléktől sem válnék meg semmi pénzért. De ez biztos személyfüggő, mert én egyébként mindenben nagyon-nagyon márkahű vagyok, nehezen lehet kizökkenteni a megszokott gyártótól. Itt biztosan segített az audiológus kedvessége és empatikus hozzáállása is. Számomra ebben az esetben az audiológus személye legalább olyan fontos, mert például, amikor bemegyek az Audika Halláscentrumba, akár csak kiegészítőkért, tisztítószerekért is, nagyon jól esik, hogy egyből üdvözölnek, emlékeznek arra, hogy milyen készüléket vásároltam, arra, hogy milyen problémákkal kerestem már őket. Tehát számomra a személyes kommunikáció is nagyon fontos!

Krenák Erzsébet
Szinetár Miklós

Strodl Lászlóné

Amikor elkezdett romlani a hallásom, egyre gyakrabban vissza kellett kérdeznem mind a munkám során, mind a magánéletben. Egyre növekedett bennem a frusztráció, magamra voltam mérges. A külvilág annyira ezt nem vette észre, mert befelé dühöngtem, kifelé titkolni és palástolni igyekeztem. Azonban egyértelműen feszültebb lettem, idegesebb, pedig én alapvetően egy nagyon nyitott, vidám és kommunikatív ember vagyok. Szörnyű volt, hogy elkezdtem bezárkózni azért, mert nem jól hallottam.

A hallókészülékkel szerencsére visszatért a megszokott világom, újra önmagam lehetek a használatával. Amikor az audiológusom először feltette a hallókészüléket a fülemre, szó szerint lebegtem a boldogságtól, soha nem felejtem el azt az érzést! Mindent hallottam, azt, ahogy pezseg körülöttem az élet. A hallókészülékem kényelmes, komfortos viselni és olyan, mint egy ékszer: a gyűrűvel és a nyaklánccal együtt teszem fel reggel, ez teljesen a reggeli rutinhoz tartozik.

Felnőtt koromban, 29 évesen szembesültem először azzal, hogy gond van a hallásommal. Akkoriban nem is állandó probléma jelentkezett, hanem csak ideiglenes; 1994 nyarán lecsúsztam egy nagyon meredek csúszdán, amikor hirtelen éles fájdalmat éreztem és valami nagyot pattant a fülemben. Dobhártyaplasztikára volt szükségem, mert perforálódott a dobhártyám. A műtét után szépen gyógyultam és egészen sokáig tünetmentes voltam.

Azután 2015-ben, életem egy nehéz szakaszában azt vettem észre, hogy egyre többször vissza kell kérdeznem, mert nem értem, amit mások mondanak nekem. Már a munkám során is zavart a sok visszakérdezés, az értekezletek megértése és követése igazi rémálom lett. Minden olyan helyzet, ahol volt egy kis alapzaj, már gondot okozott. Egyre frusztráltabbá váltam, magamra voltam mérges. A külvilág felé titkolni és palástolni igyekeztem, inkább befelé dühöngtem. Emiatt egyértelműen feszültebb, idegesebb lettem, pedig alapvetően egy nagyon nyitott, életigenlő, kommunikatív ember vagyok. Szörnyű volt, hogy elkezdtem bezárkózni azért, mert nem jól hallottam.

A korábbi fülproblémám miatt tudtam, hová kell fordulnom ellátásért. Győr belvárosában sétálva többször láttam már a halláscentrumot, ahová aztán be is tértem, tájékoztatásért. Szerintem a sors akarta, hogy pont Mónika jött oda hozzám, aki azóta is az audiológusom. Pedig többen is dolgoztak az üzletben, és nem is voltak náluk ügyfelek. Móni az első perctől kezdve, mondhatni, fogta a kezem. Nagyon szimpatikus volt, mindent elmagyarázott, minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Ő végezte az audiológiai szakvizsgálatot, és egy fül-orr-gégész orvos is megvizsgált. Azóta is ragaszkodom Szabóné Köteles Mónikához, az audiológusomhoz, mert nagyon törődik velem, nagyon jól ismeri a problémáimat, bármikor beugorhatok hozzá, kedvesen fogad az Audika Halláscentrumban.

Móni elmondta, hogy a hallásállapotomhoz fülmögötti hallókészülék kell, megmutatta, hogyan néz ki, és fel is tette a fülemre. És ahogy kiléptem vele az utcára… Ott éreztem megint, hogy te jó ég, megint hallom a hangokat! Szinte lebegtem, olyan boldog voltam. Életem végéig nem fogom elfelejteni azt az érzést. Mindent hallottam, éreztem, hogy újra pezseg körülöttem az élet.

A hallókészülékkel kinyílik a világ, sokkal nyitottabb vagyok én magam is, üdébb, boldogabb. Hallom azokat a dolgokat, amiket elzárt korábban tőlem a hallásproblémám, például a madárcsicsergést, a távoli repülő zaját vagy a morajlásokat. Ráadásul nekem semmi gondom nem volt azzal, hogy hozzászokjak a hallókészülék használatához. Sőt! Korábban nagyon kellett összpontosítanom, hogy megértsem, mit mondanak nekem mások, és ez rendkívüli mértékben elfárasztott. A hallókészülék megkönnyíti, hogy megértsek másokat, értsem a beszélgetéseket, nem kell annyira figyelnem. Kényelmes, komfortos és olyan, mint egy ékszer: a gyűrűvel és a nyaklánccal együtt teszem fel reggel, ez már teljes mértékben a reggeli rutinomhoz tartozik. Este pedig kiveszem, ráteszem a töltőre, és reggelre újra egész napos használatra kész.

Szerintem egyáltalán nem kell megijedni a hallókészülékektől, mert kényelmesek, segítenek és nagyon picik, nem is látszanak, a haj eltakarja őket. És egy idő után olyan természetessé válik a napi viselés, mint bármilyen ékszeré, csak ez mellette még javítja az életminőséget. Szerintem ettől nem szabad félni, nekem az életem részévé vált és imádom.

Többféle hallókészülék márkát ismerek, mert amikor Mónikához betévedtem, ő egy másik cégnél dolgozott. Azután, amikor új munkahelyre került, mentem vele, és a hallókészülékem lecserélésekor már Oticon készüléket helyezett fel a fülemre. Nagyon szeretem ezt a készüléket, tökéletesen hallok vele, ráadásul tölthető, ami számomra egy nagy könnyebbség, nem kell az elemekkel bajlódni. Egyszerűen ráteszem a töltőjére, egy mágnes behúzza a megfelelő helyre, nem is kell igazgatni. Nagyon egyszerű a használata.

A hallás, mint minden érzékszervünk, nagyon fontos. És ha gond van vele, akkor azt egy ilyen fantasztikus készülékkel meg kell próbálni javítani. Én azt mondom, nem szabad hagyni, hogy akadályozzon minket a rossz hallás a mindennapjaink során. A készülékem nélkül valószínűleg a munkám sem tudnám végezni, valami olyan elfoglaltságot kellene találnom, ahol nem kellene kommunikálnom. Biztosan nem szeretném annyira, mint a mostanit

Szeretném megismerni a hallásjavítási lehetőségeket!

Csak 1 perc. Kattintson az ikonra és az űrlap segítségével jelezze egyszerűen érdeklődését!

Elhivatott audiológus csapattagok

Hajdu Viktória audiológus

Hajdu Viktória

Szeretem az embereket, szeretem, hogy minden ügyfél egy új történet. A célom viszont mindenkinél ugyanaz: visszaadni a hallás örömét.

Horváth Gréta

Érts hozzá, szeresd és higgy abban, amit csinálsz… de NAGYON!

Szívesen megtudnám, hogy nekem is tudnak-e segíteni!

Csak 1 perc. Kattintson az ikonra és az űrlap segítségével jelezze egyszerűen érdeklődését!

Ismerje meg megoldásainkat!

Minden ember más, mások az igényeik és az életmódjuk. Ezért olyan fontos, hogy olyan hallókészüléket találjon, amely valóban megfelel Önnek. Audika Halláscentrumainkban nemcsak megtekintheti kínálatunkat, tájékozódhat az egyes készülékek tulajdonságairól, de haza is viheti, és vásárlási kötelezettség nélkül ki is próbálhatja azokat!

Fülmögötti (BTE) modellek

Jelenleg a hallókészülékek leggyakrabban választott típusa. Az esztétikus kialakítású ház kicsi, ízléses, és sok hasznos funkciót rejt magában!

Hallójárati (ITC) hallókészülékek

Tökéletesen illeszkednek a fül formájához és diszkrét megjelenést biztosítanak. Ráadásul használatuk is nagyon egyszerű.

Láthatatlan (IIC) készülékek

Mélyen a hallójáratban bújik meg, és annyira diszkrét, hogy sokan észre sem veszik. A ház egyedileg készül, így tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz.

Szeretném megismerni a lehetőségeket!

Csak 1 perc. Kattintson az ikonra és az űrlap segítségével jelezze egyszerűen érdeklődését!

Miért pont Oticon?

Az Oticon széles kínálata minden igényre megoldást nyújt: lehet szinte észrevehetetlen, lenyűgöző technikai tudású, mesterséges intelligencia alapú, tölthető, elemes, színes, kecses vagy nagy gombos a könnyű kezelésért. Egy dolog közös bennük: mindegyik készülékünk a szabadalmaztatott BrainHearing™ technológiára épül. Ha az Oticon hallókészülékeket választja, akkor olyan hallásmegoldásokat választ, amelyek arra készültek, hogy az agya számára hozzáférést biztosítsanak a teljes hangzásvilághoz, és hogy támogassák az agyát a hatékonyabb munkavégzésben. Hiszen a füleinkkel hallunk, de az agyunk nyer értelmet a hangokból.

Jelentkezés

Időpont egyeztetés az ingyenes audiológiai vizsgálatra, majd az azt követő kötelezettség-mentes próbahordáshoz.